BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 27, 2010

:: dEmaM RepOrT ::


mengadap report punyer pasal.. demam datang menyerang sbb antibodi x cukup kuat nk lawan virus dalam badan.. huhu.. xpe..kesakitan menghapus dosa-dosa kecil.. insyaAllah kerana Dia Maha Pengampun.. hari ni cik dainey MC sbb badan rasa lemah sgt2.. sejak dua menjak ni terpaksa tido x tentu masa sebab nk kejar masa yang berlari pantas meninggalkan hari-hari yang bakal menemui bulan baru.. insyaAllah..


tinggal bape jam je lagi untuk cik dainey siapkan report ni..kalo boleh hari ni memang nak siapkan selengkap yang mungkin.. insyaAllah report akan siap dengan izinNya.. cik dainey x nampak sgt kengkawan cik dainey lepak atau berbalas komen di laman sosial yang tgh top skang ; Facebook.. cik dainey tau dorang pon dalam kekalutan gak.. sebab kami diberi masa untuk hantar draft report sebulan sebelum tamat praktikal.. tamat???

wahhh..nampak nye makin dekat bulan terakhir praktikal untuk dak2 IT UUM.. tapi apa2 pon draft report kena siap.. ni la markah yang perlu kitorag score sbb kalo x silap cik dainey paper ni 6 jam kredit kot..maybe 8 jam kredit.. im not very sure about that..

yahhh..semakin menggelabah plak bile ader software yang xde ngn cik dainey untuk wat report ni gempak.. software Rasional Rose di mana ia diguna untuk melukis diagram sistem yang kami bangunkan.. cik dainey dh try download tp failed.. nampaknye masa main singkat dan buang masa ajer kalo ditunggu2.. adehhh..wat la ngn ape yang ader.. huhu..

dahhh..cik dainey xmau popek lagi dah.. kalo terus popek kat cni, alamatnye terbengkalai la keje cik dainey nanti.. ape2 pon, khas tuk kawan2 cik dainey gud luck with ur draft report..

hope u all can write that very well k.. aja aja fighting!!!!!!!!!

~~ semoga demam cik dainey cepat baik ~~

2 comments:

LUKISAN PENA said...

biasa lah tu...
itu belum kerja betul-betul lagi..
ini yang melatih sebelum masuk kerja..

daineyMasamManis said...

btol3.. sebab tu latihan industri kena ade kan.. nanti masuk keje byk lg kena wat..sy tgk meja En Hisham tu pon dah gerun..hehe.. so many task u've to do.. ayooo.. tu bru tgk..yg memikul xtau la sy..