BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, December 6, 2010

selamat tinggal Zulhijah..selamat datang Muharramberahkirnya bulan terakhir dan hari terakhir bg tahun 1431H yang penuh dengan percaturanNya dalam kehidupan setiap insan..penuh dengan dugaan, nikmatNya serta kekilafan yang telah dilakukan..semoga kita sentiasa mendapat pengampunan Yang Maha Esa..


hadirnya Muharram ini, maka bermulalah titik permulaan dan langkah permulaan dalam mengecapi impian dan cita-cita yang sering bermain di kotak minda kita.. semoga apa yang telah dan bakal kita lakukan mendapat berkatNya..

hiasi langkah dengan "lillahi ta'ala"..taburkan doa di setiap langkah.. semai ia dengan usaha gigih.. semoga apa yang kita inginkan akan tercapai suatu hari nanti.. bila..di mana dan bagaimana hanya Dia yang Maha Mengetahui.. saya telah sematkan satu impian yang paling besar yang ingin saya capai tahun depan..saya ingin jadikan mimpi itu suatu kenyataan... insyaAllah..saya akan buat yang terbaik.. semoga Dia memberkati impian yang tertanam di lubuk jiwa ini dari saya mula berangan..

anda juga pasti pernah berangan kan??


~ selamat tinggal tahun yang penuh bunga-bunga kehidupan ~

0 comments: