BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 18, 2011

...letay sesangat....

salam sumer smoga sehat sentiasa yuk..
dah 2 hari dh cik dainey test position customer service kat Maxis neh.. waa..mantap n memenatkan.. adehhh.. cik dainey respect ahhh kat korang yg dok kt post tu.. kalo cik dainey dok lelama kt stu rs2 mcm akn surrender kowt..

sebenarnya cik dainey diturunkn kat post tu sebab nak merasai n mendalami dorang punyer keje.. nak tau processing tuk wat ordering, daftar broadband, daftar postpaid, sim replacement, porting number, jual smart phone.. wow!!!!!!!! sungguh pening.. baru cik dainey tau kenapa dorang hangin bila record sale dorg kurang dr jumlah yg sebenar.. hahaha.. sape yg wat report tuh????
op coz la cik dainey... sengal...sebelum ni xtau plak susahnye dorg wat keje.. nk kena wat byk menda.. hurm..sama la cik dainey pown.. nk wat report bukan senang..kena bukak maxis punye web la nk check betul ke tidak registration tuh!!! haishhhh...

huh...apsal la bebel sal keje rini yerk?? nak tau sebabnya????

cik dainey tensen dok post customer service...hukhuk.. penat..penat melayan karenah customer yg mcm2 ragam..baru cik dainey tau dlm dunia ni ada 1001 ragam dlm setiap org... pehhhhhh.. x tahan seyhhh... seminggu pon dh cukup la.. cik dainey lg selesa jd website administrator + prorammer.. bek godak system dari godak pangai org nehh.. adeiiii..

sabar je la...kan... hurm.. jom blogwalking kejap................

2 comments:

plankton said...

hmmm biase la tu kan...setiap kerja ada dugaan die..semua pon memenatkan dan mnguji keimanan..cuma approach -nya sj berbeza..he3

*nasihat dari org tek penah keje..:D~~

btw..cool la dapat rase post org len...cam best je!*as long as duration is appropriate* sesekali tukar angin kan!

dainey said...

hurm..btol tu..semua post pasti ada dugaannya yg tersendiri..semuanya mmg menguji kesabaran..

x penah keje xpe..nnti akan keje gak insyaAllah..

mmg cool bila kita tau apa yg spesel dlm post yg kita x penah rasa.. sekurang2nye kita tau la mcm mane susahnye dorg wat keje..bkn kite sorg je susah..huhu..

smga cepat2 dpt keje erk incik plankton..